YouTube korisnicima daje mogućnost chata


IZVOR:BUG.hr -  Čini se da bi u dogledno vrijeme sve važnije društvene mreže mogle biti potpuno nalik jedna drugoj. Do sada smo navikli na to da najpopularnije među njima, Facebook i Twitter, međusobno "posuđuju" mogućnosti. Najnoviji redizajn LinkedIna učinit će da ova mreža izgleda poput Facebooka, Instagram je tim putem krenuo već ranije, a sada se tom ujednačavanju u mogućnostima priključuje i Googleov video servis (s društvenom komponentom) YouTube.

 

Već mjesecima se najavljivalo, a sada je postalo i službeno. YouTube je svojim korisnicima omogućio chat unutar mobilne aplikacije. Mogućnost je prvo postala dostupna YouTuberima u Kanadi, zemlji koja bilježi najveći broj posjela video zapisa po korisniku u svijetu.

 

Chat unutar YouTubeove mobilne aplikacije (na Androidu i iOS-u) izgleda poput onog u WhatsAppu ili Messengeru, a omogućava, uz tekstualne poruke, slanje linkova, slika i videa. Nakon što se u Kanadi odradi testiranje na "živom" tržištu, očekuje se da bi ova značajka mogla biti uskoro proširena i na ostatak svijeta.


POS terminali PS-3315

By Admin /    2017-03-23 19:37:45
  Posiflex

Lenovo technologies

By Admin /    2017-03-23 19:37:05
  Lenovo

Kaspersky - antivirusna rješenja

By Admin /    2017-03-23 19:35:21
  Kaspersky

Naši partneriIz nase ponude