Integrirani programski proizvod iSustav za SPA & Wellness

Wellness program je vrlo napredan sustav dizajniran upravo za upotrebu u području ljepote i estetike. Njegov intuitivan dizajn, mnoštvo opcija, a jednostavnost korištenja čine naš sustav dobrim izborom za upravljanje vašim objektom. Isprobajte njegove mogućnosti u praksi: prodaja i praćenje klijenta, marketing, izvještaji prodaje, poklon bonovi i još mnogo toga...

Kalendar rezervacija

U programu su sve aktivnosti vidljive na prvi pogled, na jednom ekranu: koji je raspored, tko je rezervirano, stigao, tko plaća, "no show", koji su tretmani ili sobe dostupne. Tu možete zabilježiti svaki komentar, tretman ili napraviti račun. Za klijente imate potpun pregled aktivnosti i bilješki prethodnih perioda što Vam pomaže u izradi marketinga.

Bogat mogućnostima, kalendar događanja i rezervacija omogućit će Vam da imate potpun pregled osoblja, događanja i prostorija te Vam na taj način omogućiti efikasniji odnos do klijenata. 


Prodaja

U iSustav za wellness sistem je implementiran i prodajni sistem gdje se izdaju računi za sve vrste transakcija (od naplate usluga do prodaje članarina). Sistem ima sve vrste naplate te se može vezati i sa hotelskim dijelom (za naplatu na sobu).

Mnogobrojni izvještaji omogućuju pregled prodaje, informacije o klijentima, stanju skladišta materijala ... POS terminali PS-3315

By Admin /    2017-03-23 19:37:45
  Posiflex

Lenovo technologies

By Admin /    2017-03-23 19:37:05
  Lenovo

Kaspersky - antivirusna rješenja

By Admin /    2017-03-23 19:35:21
  Kaspersky

Naši partneriIz nase ponude